طراحی سایت بدون کد نویسی، یکی از دستاوردهای شگفتانگیز چند سال اخیر است که هزینه کمی برخلاف سایتهای قدیمی دارد ! با استفاده از این روش میتوانید بدون پرداخت هزینههای زیاد و کدنویسی، سایت مخصوص کسب و کار خود را راه اندازی کنید. این کدها هیچ نیازی به برنامهنویسی و کدنویسی ندارند و در زمان کوتاهی تولید میشوند. با این حال، لازم است که بهطور کامل آموزش طراحی سایت بدون کد نویسی را یاد بگیرید تا بتوانید این مراحل را انجام دهید. در این مطلب به بررسی کامل طراحی سایت بدون کد نویسی به صورت رایگان میپردازیم.
معرفی طراحی سایت بدون کدنویسی
بهطور کلی، کدنویسی یک کار کاملا تخصصی است که هر کسی نمیتواند آن را انجام دهد. بسیاری از کسانی که نیاز به سایت دارند، ممکن است مجبور به پرداخت هزینههای زیاد به افرادی شوند که با سواد بالایی در کد نویسی دارند. با این حال، گفتیم که شما میتوانید بدون نیاز به کدنویسی، سایت خود را راه بیندازید. این دغدغه برای کسانی که تخصص زیادی در کدنویسی و برنامهنویسی ندارند، بیشتر از کسانی است که در این حوزه فعالیت دارند! زمانی که شما بدون کد نویسی سایتی طراحی میکنید، میتوانید سرعت آن را تا حد زیادی افزایش دهید و مانند سایتهای دیگر، روزبهروز مخاطبان بیشتری جذب کنید. همچنین شما میتوانید طراحی سایت با هوش مصنوعی را نیز تجربه کرده و بیزینس آلاین خود را را اندازی کنید.
مزایای طراحی سایت بدون نیاز به کدنویسی
اصلا فکر نکنید که چون برای طراحی سایت خود کدن ویسی و برنامهنویسی انجام نمیدهید، کیفیت بالایی ندارد. برعکس، گاهی سایتهایی که از این طریق طراحی میشوند، مزایای بیشتری نسبت به سایتهای کد نویسی شده دارند. در ادامه، برخی از مهمترین مزایایی که شما میتوانید با طراحی سایت بدون نیاز به کدنویسی به آنها دست پیدا کنید را نام میبریم.
- افزایش سرعت سایت: اولین و مهمترین مزیت طراحی سایت بدون نیاز به کدنویسی، سرعت بالای آن است. این سایتها بدون نیاز به کدنویسی، دارای ابزارها و ویرایشگرهای بسیار کاربردی هستند که میتوانند به افزایش سرعت سایت کمک زیادی کنند.
- عدم نیاز به مهارتهای تخصصی: معمولا کدنویسی و برنامهنویسی تخصص بسیار دشواری است که شاید هر کسی وقت نداشته باشد که آن را فرا بگیرد. به همین دلیل برای این نوع طراحی سایت، شما هیچ نیازی به داشتن تخصص و مهارتهای خیلی حرفهای ندارید و میتوانید با کمترین دانش در زمینه برنامهنویسی هم سایت خود را طراحی کنید.
- عدم نیاز به هزینه زیاد: این روش اصلا نیازی به پرداخت هزینههای سنگین به برنامهنویسها ندارد؛ بنابراین میتوانید با کمترین میزان بودجه به راحتی سایت خود را طراحی کنید.
- امکان استفاده از ابزارهای پیشرفته: حتی اگر شما سایت خود را بدون کد و برنامهنویسی طراحی کرده باشید، باز هم میتوانید از پلاگینها، قابلیتها و ابزارهای پیشرفته، المانها و قالبهای مختلف استفاده کنید.
معایب طراحی سایت بدون کدنویسی
در کنار مزایایی که پیش از این نام بردیم، این احتمال وجود دارد که مشکلاتی موقع طراحی سایت بدون کد نویسی رایگان برای شما به وجود بیایند. اطلاع از این مشکلات قبل از وقوع آنها میتواند شما را برای نشان دادن بهترین واکنش آماده کند. برخی از این معایب عبارتند از:
- نقض امنیتی: در طراحی سایت بدون نیاز به کدنویسی، بیشتر سایتها شبیه به یکدیگر طراحی میشوند. به همین دلیل اگر یک خطای کوچک امنیتی در یکی از سایتها به وجود بیاید، هکرها میتوانند به بیشتر آنها نفوذ پیدا کنند. به علاوه، دسترسی به کدهای سایت بسیار راحت است و این موضوع میتواند مشکلات امنیتی را بیشتر کند.
- عدم امکان توسعه سایت: سایتهایی که بدون کدنویسی طراحی میشوند، قالبهای آماده و از پیش تعیین شدهای دارند. به همین دلیل شما این امکان را دارید که با استفاده از قالبهای جدید و سفارشی، سایت خود را ارتقا و توسعه دهید.
- محدودیت قابلیتها: گفتیم که در طراحی سایت بدون نیاز به کدنویسی قابلیتها و ویژگیهای پیشرفتهای وجود دارند؛ اما باید بدانید که این ویژگیها کاملا محدود هستند. به همین دلیل شاید دست شما برای انتخاب قابلیتهای خیلی حرفهای چندان باز نباشد.
بعد از شناخت مزایا و معایب طراحی سایت بدون کد نویسی رایگاه، نوبت آموزش آن است که برای بسیاری از افراد که به دنبال راهاندازی کسبوکار خودشان هستند، اهمیت بهسزایی دارد. طراحی بدون کد نویسی و برنامههای پیچیده، خیلی راحت انجام میشود. به این ترتیب با یادگیری چند مرحله ساده میتوانید خیلی سریع خودتان سایتی را برای کسب و کار راهاندازی کنید. به منظور انجام این کار، مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:
1. انتخاب پلتفرم مناسب برای طراحی سایت
پلتفرمهای مختلفی برای طراحی سایت وجود دارند که شما باید با توجه به شرایط خود، بهترین آنها را انتخاب کنید. برخی از این پلتفرمها ویژگیهای خاص خود را دارند و برخی دیگر موقع استفاده کردن راحتتر هستند. برخی از رایجترین پلتفرمهایی که برای طراحی سایت مورداستفاده قرار میگیرند، عبارتند از:
- وردپرس (WordPress)
- ویکس (Wix)
- وب فلو (Webflow)
- اسکور اسپیس (Squarespace)
- بلاگر (Blogger)
- تامبلر (Tumbler)
- مدیوم (Medium)
- جوملا (Joomla)
- گوست (Ghost)
- وبی (Webby)
هر یک از این پلتفرمها ویژگیهای مخصوص به خود را دارند. به همین دلیل بهتر است قبل از استفاده از آنها، اطلاعات کاملی درباره آنها به دست بیاورید. البته در پایان مقاله نیز به مقایسه چند مورد از برترین پلتفرمهای طراحی سایت بدون کدنویسی خواهیم پرداخت.
2. انتخاب قالب و سفارشی سازی آن
شما میتوانید باتوجه به شرایط و کسب و کار خود، قالبهای مناسبی را انتخاب و خریداری کنید. برای خریداری این قالبها میتوانید از قالبهای موجود در اینترنت استفاده کنید. در اینترنت انواع قالبهای مختلف با قابلیتهای سفارشیسازی وجود دارند که میتوانید با خیال راحت از آنها برای انواع پلتفرمهای طراحی سایت استفاده کنید. برخی از پرطرفدارترین قالبها که در حال حاضر در دسترس است را در قسمت پایین نام بردهایم. علاوه بر این موارد، قالبهای دیگری نیز وجود دارند که همگی با قیمت بسیار مناسبی در اختیار شما قرار میگیرند.
- قالب فروشگاهی بیوسی
- قالب الون
- قالب فروشگاهی وودمارت
- قالب فروشگاهی فلت سام
- قالب فروشگاهی ایران کالا
- قالب فروشگاهی لیام